Loopbaan APK voor jou

Misschien ben je best tevreden met je werk. Toch is het goed om af en toe stil te staan bij wat je doet en op welke manier je dat doet. De Loopbaan APK is geen keuring, het is een thermometer. Hoe gezond is jouw loopbaan?

Jouw Loopbaan APK


Wil jij weten of je je werk in de toekomst nog met plezier kunt doen? Heb je al het gevoel dat je niet helemaal op je plek zit? Twijfel je wel eens aan jouw kansen op de arbeidsmarkt? Allemaal vragen waarop je zonder hulp moeilijk het antwoord vindt. Daarom hebben wij voor jou de Loopbaan APK.


Hoe werkt de Loopbaan APK?

Je maakt een online vragenlijst. Hierin vind je vragen over je gezondheid, werk, werk-privé balans, scholing/opleiding, loopbaanontwikkeling, loopbaanmobiliteit en leefstijl. Al jouw antwoorden samen geven inzicht in jouw werkvermogen. Als jij vindt dat alles helemaal perfect is scoor je hoog. Maar er kunnen ook onderdelen zijn die een risico vormen. Daardoor kun je misschien niet zo goed en prettig functioneren als je zou willen, nu en/of in de toekomst. Het is goed om hierop zicht te hebben.   

In het adviesgesprek kijken we samen met jou naar jouw uitslag. Jij krijgt inzicht in hoe je je werk op een fijne manier kunt blijven of gaan doen en kunt aangeven wat jij daarvoor nodig hebt. Ons advies en expertise richt zich op; loopbaanontwikkeling, scholing/opleiding en loopbaanmobiliteit. Als uit de uitslag blijkt dat je actie wenst op de onderdelen gezondheid of werkomstandigheden dan adviseren we je wie je daarbij kan helpen.

Na het gesprek ontvang je een eindrapportage met de door jou geformuleerde actiepunten.


Voor wie?

De loopbaan APK is geschikt voor iedereen die werkt. Dat betekent voor iedereen met een baan of voor ZZP'ers. Ook als je nu niet werkt, maar max. een half jaar geleden nog wel, kun je de Loopbaan APK aanvragen.


Wat kan de Loopbaan APK jou opleveren?

Natuurlijk bepaal jij zelf wat de Loopbaan APK jou brengt. We delen graag met jou wat dit zou kunnen zijn:

  • Inzicht in wat er gaat veranderen in jouw vakgebied en hoe je met deze veranderingen om kunt gaan.
  • Advies hoe jij je gelukkiger kunt voelen in je werk.
  • Zicht op mogelijke risico's als je blijft doorgaan op de huidige manier.
  • Hulp bij het vinden van een training of opleiding waarmee jij beter wordt in je werk.
  • Tips voor een aanpak om ook in de toekomst je werk goed te kunnen doen.
  • Doorverwijzing naar subsidies en scholingsbudgetten waarmee jij een gewenste opleiding of training kunt betalen.


Kosteloos, vrijblijvend en vertrouwelijk!

De Loopbaan APK is geen keuring, het is een soort thermometer. Hoe gezond is jouw werksituatie? We informeren jouw werkgever niet en delen de uitslag met niemand anders dan met jou. Jij bepaalt zelf welke vervolgacties je kiest. De Loopbaan APK is voor jou gratis.

Meld je aan voor de Loopbaan APK


Vul je persoonsgegevens in en meld in het veld dat je geïnteresseerd bent in de Loopbaan APK. We nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Eerst meer weten? Stuur gerust je vraag per contactformulier of chat in. We komen zo snel mogelijk met een antwoord.